У дома-Технически новини-Черен петък - 5 съвета за собствениците на уебсайтове

Черен петък - 5 съвета за собствениците на уебсайтове

Черният петък идва, празник за любителите на пазаруването. Как да подготвим онлайн магазин за този ден, за да привлечем вълна от клиенти? Конкуренцията е огромна, така че си струва да подготвите ефективна стратегия - това ще помогне на излизането ви утре. Добре дошли!

Бонус от promokodus.com - пригответе се предварително и вземете промоционалните си кодове в Черен петък!

Черен петък

Докато в индустрията за електронна търговия, така нареченият Кибер понеделник трябва да бъде по-популярна възможност за продажба, ден, в който потребителите могат да се насладят на изключителни цени в онлайн магазините. Но Черният петък е по-разгласен. Времето, в което Черните петъци се свързваха само с офлайн дейности, отдавна отмина и онлайн магазините започнаха борба за клиент, използващ тази възможност. За да се откроите сред конкурентите, определено трябва да подготвите уникално, своеобразно предложение.

Вземете вдъхновяващи съвети!

1. Изпъкнете

Черният петък е подходящ момент за привличане на голяма група клиенти. Това обаче не е лесна задача; повечето магазини искат да се възползват от тази възможност. Това е знак, че трябва да подготвите наистина стойностно предложение. За да пробиете тълпата от конкуренти, разработете атрактивен USP (уникално предложение за продажба)

2. Не бъдете обриви

За да бъдат вашите събития в Черен петък ефективни и печеливши, не е достатъчно да направите специална оферта за продажба. Имате нужда от добре обмислена стратегия Планирайте как трябва да изглежда офертата, чрез кои канали ще се свържете с клиентите си. Внимавайте и с поръчките - помислете за оригиналната опаковка, подгответе рекламни книжки. Благодарение на това ще изненадате приятно клиентите си, а вероятността те да се върнат в магазина и да се възползват от стандартната оферта ще се увеличи.

3. Уведомете абонатите си, че празнувате Черен петък

Не забравяйте, че клиентите трябва да разберат, че сте подготвили специално предложение за тях. Използвайте бюлетина. Подгответе атрактивна тема за съобщение, погрижете се за интересен графичен дизайн, като вземете предвид обстоятелствата и интригуващото съдържание. Подготовка на съдържание в петъчни продажби. Като публикувате в Черен петък, имате възможност да се преместите на по-високи позиции в резултатите от търсенето и в резултат на това да увеличите трафика към вашия сайт. Любопитни ли сте за какво да пишете? Можете да разкажете на читателите си за плановете си за Черен петък. Какво предложение подготвяте за тях? Какво ще продавате с големи отстъпки?

4. Предлагайте повече от просто ниски цени

Вашите конкуренти са будни и организиращи. Разбира се, вашият магазин няма да е единственият, който предлага ниски цени. Така че, нека да приготвим нещо друго. Привличайте потребителите, като организирате конкурс в социалните мрежи. Така ще привлечете вниманието на получателите и с помощта на това те ще се свържат с вашия онлайн магазин.

5. Уверете се, че всичко ще работи за потребителите

Когато планирате бизнеса си, не забравяйте да тествате сайта си, преди да започнете да продавате. Ако се окаже, че привличате голяма група клиенти, но са идентифицирани проблеми с използваемостта и настройките на сайта, тогава това не е добре. Не искате потребителите да променят мнението си и да напуснат вашия сайт веднага щом дойдат на вашия сайт? След това го проверете за претоварване и се уверете, че сайтът не се зарежда твърде бавно и че всички страници се показват правилно.

Оставете коментар