У дома-Технологични рецензии-Общ преглед на Humminbird Fishfinder

Общ преглед на Humminbird Fishfinder

Humminbird е производител на риболовни ехолоти за повече от 30 години. Продуктите му са известни сред рибарите по цял свят.

Тази марка е един от първите производители, които започнаха да произвеждат оборудване за риболов и измерване на дълбочината. Възрастът, опитът и отзивите на Humminbird потвърждават това, правят го истински лидер в сегмента на риболовната екипировка. В допълнение към основните продукти, марката произвежда допълнителни компоненти: калъфи, сензори, крепежи. Благодарение на това оборудване, Humminbird звуков апарат става по-функционален, перфектен, удобен за използване. Доста голям асортимент на компанията го прави привлекателен за клиентите. В края на краищата, тук всеки може да закупи оборудване, аксесоари, които напълно съответстват на вкусовете и предпочитанията на рибаря.

Видове озвучители

Оборудването на Humminbird се подразделя според предназначението му. В състава има устройства за зимен риболов, риболов от лодка или брег, безжично оборудване. Най-популярните серии на марката включват Humminbird fishfinder, Humminbirdpiranhamax, SmartCast. Особено забележима е линията на Humminbird piranhamax, която съчетава всички функции, присъщи на съвременните търсачи на риба. С помощта на тези инструменти можете да измерите дълбочината, да потърсите риба. Екраните на инструментите са оборудвани с възможност за уголемяване на изображение, което няма да бъде изкривено, дори ако върху него падне слънчева светлина. Серията SmartCast разполага с набор от съоръжения за нощен риболов.

Дълбочината на видимост от тази серия достига 40 метра. Най-важната характеристика на SmartCast е безжичната комуникация, възможността за дългосрочна употреба във вода - до 500 часа непрекъсната работа.

Най-популярните озвучители от Humminbird

Въпреки факта, че като цяло всички продукти на тази марка се продават добре, има модели, които купувачите подчертават особено. Най-вероятно те са привлечени от идеалното съотношение на цена, качество и функционалност на оставящи устройства.

Fishfinder 570

Много риболовци харесаха това устройство поради удобния екран (9 на 9 см). Черно-бяло изображение, разделителна способност 640 на 320 пиксела, усъвършенствана система за разпознаване позволяват на рибаря внимателно да следи стръвта и куката. С това устройство можете дори да видите най-малката цел от 6, 5 см. Устойчивите на удари, водоустойчиви, чувствителни и удобни Fishfinder 570 рибашките имат достъпна цена.

Piranhamax 175x

Този модел принадлежи към серия от евтини устройства. Популярността му се дължи на цената и "пълнеж" на устройството. Функционалността на техниката позволява на нейния собственик да вижда в добра резолюция всичко, което се случва под водата.

Piranhamax 175x помага да се изчисли какъв размер е рибата, да се знае структурата на дъното, за да се приближи до обекта. Търсачката за риба е снабдена с подсветка, така че може да се използва за дневен и нощен риболов. Той има страхотни възможности за персонализация, които го правят удобен и удобен за използване за всеки човек поотделно.

Оставете коментар