У дома-Оценки-Топ 5 на най-добрите офроуд електрически скутери

Топ 5 на най-добрите офроуд електрически скутери

Скутерът може да кара не само по асфалт, но и по пътя! В тази статия ще говорим за най-добрите модели за възрастни кросове, които се предлагат за закупуване през 2020 г.

Рейтинг на най-добрите офроуд електрически скутери

Открихме най-добрите офроуд електрически скутери в онлайн магазина на EcoBike. След проучване на техническите им характеристики (скорост, пробег, качество на сглобяване и др.), Както и отзиви от потребители, бяха идентифицирани 5 модела:

  1. Zaxboard Neotron (максимална скорост - 99 км / ч, обхват - 100 км). Истинско чудовище сред електрическите скутери! Снабдени с протекторни колела, два мотора с мощност 1600 W и отлична система за възглавници, която перфектно изглажда ударите върху неравен терен. Това ви позволява да спечелите висока скорост и да шофирате извън пътя с комфорт. Но основното предимство на модела е сто процента защита от влага. Можете да карате в локви, лед, сняг и да не се страхувате, че водата ще съсипе електрическата система. Много хора избират електрически скутери Zaxboard за зимата, агрегатът работи до -15 градуса.
  2. El-sport Minimotors Dualtron X (максимална скорост - 95-98 км / ч, обхват - 160-200 км). Стилен и мощен първокласен електрически скутер. Гамата е просто невероятна! С такъв голям пробег можете да отидете до вилата и да се върнете у дома, без да презареждате единицата. Моделът има регулируемо окачване, което се регулира с помощта на въртяща се част върху тялото на амортисьора. За каране по асфалт е по-добре да направите амортисьорите по-твърди, а за офроуда, напротив, да омекотите.
  3. Velocifero Mad 1600W (максимална скорост - 45 км / ч, обхват - 35 км). Всички модели от тази линия могат да бъдат разпознати от собствената платформа на зигзаг. Ездачите отбелязват, че стабилността се увеличава на такава дъска, краката могат да бъдат поставени в удобно положение. Това е важно за пътуванията в чужбина. Скутерът има широки протекторни колела, които просто са създадени за горски и селски пътища! Предните и задните амортисьори омекотяват треперенето по неравни пътища, а дисковите спирачки гарантират незабавно спиране дори в най-трудните райони.
  4. Velocifero Mad Truck 2000W (максимална скорост - 45 км / ч, обхват - 35 км). Друг модел на италианската марка. Подобно на предишното, но с три колела, което дава повече стабилност и увереност на пътя. Агресивната предна броня предпазва тялото при случайни сблъсъци. Скутерът има отлична оптика - два стилни фара с мощен LED и ярки странични светлини. Има просторна товарна кошница, в която е удобно да носите домакински консумативи и покупки.
  5. Eltreco RHINO Redekop 1500W (максимална скорост - 30 km / h, обхват - 30 km). Електрически скутер в оригинален ретро стил. Проектиран за града и лесен офроуд. Палубата е по-широка, отколкото при класическите градски модели, това дава повече увереност в сложните зони. Ергономичният волан и седалката са адаптивни за растежа на потребителя. Моделът се сгъва, когато се сгъва, той лесно се побира в багажника на автомобил.

Всички представени модели са прилични, трудно е да се реши кой електрически скутер да изберем за възрастен. Препоръчваме ви да се регистрирате за безплатно тестово шофиране в онлайн магазина на EcoBike. След като направите няколко обиколки, можете да оцените управлението, маневреността, да добавите цялостното впечатление от пътуването. Така ще бъде по-лесно да изберете наистина удобен и надежден транспорт!

Оставете коментар